вторник, 7 октомври 2014 г.

Планета Пайнер - Planeta Tv - Payner Music


В новия си брой предаването "Фолкмаратон" отново ще ви срещне със звездата на телевизия "Планета" и "Пайнер" - Райна, която споделя с водещата Жени любопитни неща, случили се с нея напоследък. През цялото това време две страсти си поделяли сърцето на Райна - музиката и туризмът. във всички свои пътешествия през годината, певицата пътувала в компанията на приятелката си Велина.

Най-ярки впечатления Райна е съхранила за Венеция - градът, който вече има запазено място в сърцето и. Особено очарована звездата е останала от венецианските гондолиери, които разходили двете красавици безплатно по Канале гранде. За всичко хубаво, което е изпитала и видяла там Райна е категорична: "Беше толкова хубаво, че не усетих как мина времето и дойде моментът да си тръгнем."

Влечението и към танците за втори път я отвело и до Хърватска, на международен танцов фестивал. Пред камерата на предаването Райна опроверга слуховете, че танцува откакто е проходила. Звездата за пореден път уточни, че е започнала да танцува няколко месеца преди участието си в танцувалното реалити "VIP dance". Певицата призна, че има слабост към кубинските танцьори, защото с тях танците и се получавали най-чувствени за очите на зрителите. Новината в тази област е, че певицата е започнала усилено да танцува хип-хоп и започва сериозно да изучава индийските танци.

Райна сподели, че има две нови попфолк заглавия в репертоара си, които ще добави към вече популярните "Виновен", "Ако е, да е" и "Тук и сега", които ще бъдат част от новия и проект, който ще зарадва почитателите и през следващата пролет. Звездата признава, че е изключително доволна от завършването на новия си фолклорен албум. С “Хубава си, моя горо” Райна отбелязва 14 успешни години на музикалната сцена заедно с “Пайнер”. “Доволна съм от реализацията на албума, защото всяка песен от него има телевизионна реализация. Успях да разгърна потенциала му в рамките на половин година. Намирам този албум за най-силния до момента”, споделя изпълнителката.

Водещата Жени отново ще зададе своя въпрос към многобройните и неуморни фолкмаратонци, като този път тя ви пита знаете ли колко от изпълнителите на музикална компания "Пайнер" са родени на 30-а дата, а преди седмица трябваше да отгатнете колко са дуетните песни в DVD колекцията "Планета лято 2014". В рубриката "Фолк клуб" зрителите трябва да се справят с още три задачи: колко от попфолк изпълните са издали фолклорни албуми, колко пъти са повтаря фразата "пиши го неуспешно" в текста на песента, колко дуетни партньори е имал Галин до сега. В този брой зрителите на предаването гласуват за първите 6 предложения в рубриката "Хит маратон", а това са новите песни на Емилия, Есил Дюран, Крум, Преслава, Камелия и Галин, Цветелина Янева и Фики.


Няма коментари:

Публикуване на коментар